Allergibehandling
-bliv fri for allergi med metoden fra TV2 Praxis hos Klinik Foreverfit

 
En ny forklaring på allergi?
En allergisk reaktion i din krop, er en overreaktion, som din hjerne sætter i gang, når den tror du er i fare. Allergi er faktisk en slags fobi. Dette skyldes, at vores hjerne scanner omgivelserne for trusler og farer – præcis det samme instinkt, der også sikrede stenaldermandens overlevelse. Ligesom en computer reagerer på en virusinfektion, kan kroppen også reagere uhensigtsmæssigt på selv uskadelige sanseindtryk.
 
Hvis du f.eks. som lille barn blev bidt af en hund, eller troede at den kunne dræbe dig, så vil hjernen fremover gå i chok, når den registrerer et sanseindtryk, der forbindes med hund. Derfor kan berøring af hundehår eller lugten af hund fremkalde allergisk reaktion på hud eller i luftveje. Man kan også få allergi efter overbelastning af et bestemt stof, som f.eks. pollen eller bestemte fødevarer. Har man først fået allergi, så reagerer hjernen og kroppen voldsomt på den mindste mængde på det allergigivende stof.
 
Ved en enkel testmetode undersøger vi hjernen for stress-reaktioner, dvs. vi finder frem til kilden til din overreaktion. Derefter hjælper vi hjernen med at fjerne den stress, der er forbundet med påvirkningen. Når hjernen ikke længere sender budskab til kroppen om, at et stof er forbundet med fare, opstår den allergiske reaktion heller ikke længere. Teknikken er udviklet af Ole Larsen, forfatter til bogen ”Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager”.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk