Allergibehandling
-bliv fri for allergi med metoden fra TV2 Praxis hos Klinik Foreverfit

 
Allergibehandling
Behandlingen består typisk af to elementer.
 
A) Fjernelse af den allergifremkaldende stress-reaktion
Nogle allergier, især pollen-allergi, skal behandles på bestemte tidspunkter af året, hvor der er frisk materiale til rådighed. Ofte behøves der kun én konsultation for at fjerne en specifik allergi, men en efterreaktion kan forekomme, og denne kan fjernes ved en opfølgende konsultation.
 
OBS: Det er vigtigt, at du ikke er under påvirkning af symptomdæmpende midler eller medicin ved behandlingen!
 
B) Genopbygning af slimhinder
Vores krop er bygget til at leve af grove, varierede og svagt forarbejdede fødevarer. Her passer moderne fødevarer, som sukker, hvidt brød, kager, slik, sodavand, kaffe, pasta, alkohol og hvide ris slet ikke ind. Desuden er vi udsat for et sandt bombardement af forskellige medicinske belastninger, herunder penicillin og anden medicin.
 
Tilsammen resulterer det i, at rigtig mange mennesker lider af dårlige slimhinder. Sårbare slimhinder og ud er især et problem hos allergikere. Dette er ofte forårsaget af en ubalance mellem gode og dårlige mikroorganismer på indre hud. Derfor anbefaler vi på det kraftigste alle allergikere at foretage en udrensnings- og genopbygningskur, hvis formål er at bekæmpe svampe og uheldige mikroorganismer, samt styrke slimhinderne og dermed være med til at modvirke fremtidige allergiske reaktioner.
 
Alt hudvæv nydannes på 28 dage, det gælder også for huden i dit fordøjelsessystem, som jo er indre hud. Derfor skal en kostomlægning være på minimum 1 måned, for at du kan mærke forandringen. Andre vævstyper dannes langsommere.
 
Afbalanceringen indebærer en kostomlægning. Især skal probiotiske mælkesyrebakterier tilføjes, og det kan ske ved blot at spise Cultura Naturel, A38 eller Acido dagligt. Bestemte fødevarer såsom som sukker skal undgåes i afbalanceringsperioden, der varer 1-3 måneder. Dette hører du mere om under selve behandlingen.
 
Det kan anbefales, at foretage genopbygningen af slimhinderne mindst en måned før den egentlige allergibehandling. Det betyder, at du bør tage kontakt til mig allerede i januar; især hvis du har en pollenallergi overfor de tidlige træer.
 
En uhensigtsmæssig refleks i underbevidstheden er den egentlige grund til allergi.
Identificér og korrigér refleksen, og allergi-reaktionen forsvinder. Dette enkle princip er et gennembrud i behandlingen af alle slags allergier.
En allergi kan normalt fjernes på en til to konsultationer.
 
Det er almindeligvis angstprovokerende hændelser, oftest i den tidlige barndom, der udløser allergi. Denne opdagelse er gjort af Ole Larsen, der med kinesiologisk testning og stressfrigørelse har udviklet behandlingsproceduren. Behandlingen er smertefri og medfører ikke ubehageligheder.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk