Allergibehandling
-bliv fri for allergi med metoden fra TV2 Praxis hos Klinik Foreverfit

 

Mange har hørt om Candida-infektion, blandt andet fordi alternative behandlere er bevidste om den. De færreste er dog klar over, hvor store gener den kan medføre i form af fordøjelses-problemer, træthed, hovedpine, udslet, allergi, blodsukker-ubalance m.m.

Candida albicans er en svamp, som naturligt findes i vores tyktarm, men som under visse betingelser, f.eks. en penicillin-kur, kan vokse vildt, skifte form og brede sig ud i resten af kroppen. Dette resulterer det i, at rigtig mange mennesker lider af dårlige slimhinder. Sårbare slimhinder og hud er især et problem hos allergikere.

Når du kommer til din første behandling, vil du blive testet for denne svamp. Det har vist sig, at den hos langt de fleste allergikere forekommer i den form, der inficerer slimhinderne og derved baner vejen for den allergiske reaktion.

Ifølge vores erfaring er Candida-infektion en hyppigt overset livsstilslidelse, der især næres af sukker, hvidt brød, kaffe, alkohol, tobak og andre blodsukkerforstyrrende fødevarer.

Du kan desuden læse mere om symptomer på Candida i bogen: "Candida diagnose og behandling", skrevet af af lægen Eva-Maria Kraske ved forlaget Olivia.

Symptomer

træthed

allergi

oppustet mave

forstoppelse

sure opstød

lavt blodsukker

hovedpine

ledsmerter

uren hud

psoreasis

depression

svamp (på hænder, fødder, mund, skede m.m.)

betændelse eller forstørrelse af prostata

sterilitet

blærebetændelse

migræne

 

 

 

 

sultfølelse

overfølsomhed

luft i maven

diarré

trang til søde sager

irritabilitet og uligevægt

rygsmerter

astma

eksem

forkølelsessår

stress

dårlige slimhinder

hvide belægninger  i mund og hals

løbende, kløende næse

slimdannelse og hoste

skæl

 

 

Symptomerne forværres ofte i varmt og fugtigt vejr; ses også oftere i vinterhalvåret.

Infektionen kan sagtens ligge i dvale i mange år, hvor kroppens immunforsvar holder den nede med kun svage eller periodevise småsymptomer. Vores erfaring er, at symptomerne ofte pludselig dukker op i forbindelse med en voldsom stress-belastning, f.eks. skilsmisse, dødsfald i familien, fyring, sygdom el. lign.

 Årsager

Antibiotika      Antibiotika slår bakterierne ihjel i tarmen, og giver derfor svampen frit spil i tyktarmen, hvorfra den breder sig.

Hormoner      Medicinsk eller gennem kosten. Bringer kroppen i ubalance, så svampen har lettere ved at brede sig.

Overforbrug af de ting, som svampen lever af.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk