Allergibehandling
-bliv fri for allergi med metoden fra TV2 Praxis hos Klinik Foreverfit

Jeg hedder Lone Vølund og er indehaver og daglig leder af Klinik Foreverfit, og jeg har mere end 17 års erfaring med behandling.

 

Klinikken startede med zoneterapi i 1998, men har med tiden ændret behandlingsudbud. Grunden dertil er at kroppen består af mange dele, således er den påvirket både fysisk, psykisk, men man skal også se på mange udefrakommende ting, såsom kost, motion, miljø, samt masser af stressfaktorer i behandlingsøjemed.

Jeg begyndte min karriere indenfor idrættens verden, og i den forbindelse opstod min store interesse for menneskets sundhed og velvære, og jeg er derfor uddannet som idrætslærer ved Odense Universitet. Jeg blev uddannet af stresskonsulent Ole Larsen i 2006, som har udviklet behandlingsmetoderne til allergi/fobibehandling og stress/smertebehandling.

Derfor tilbydes der i dag også stress/smertebehandlig og allergi/fobibehandling, hvilket har givet mig meget fine resultater indenfor netop disse former for behandling.

Jeg tror godt, jeg kan sige, at jeg altid har interesseret mig for kroppens funktioner, og har fra barnsben af altid været meget fysisk aktiv. Jeg har dyrket meget konkurrencesport, særligt indenfor svømning og vandpolo, men også atletik, ridning og dans har haft min store interesse. Denne fysiske interesse har givet mig stor viden om, hvordan kroppen reagerer på forskellige stimuli. Dvs. oplevelse af fysisk velvære, øget energi, større socialt fællesskabsfølelse, vægttab, øget styrke og det at man ikke bliver så forpustet, er blot nogle af de positive ting. Men også oplevelser, som skader, sygdom, træthed , som man jo kan sige er negative, men som er meget vigtige selv at have afprøvet, så jeg nu har bedre mulighed for at vejlede mine klienter i, "hvornår gør jeg for meget, og hvornår gør jeg for lidt".

Desuden har jeg beskæftiget mig med islandske heste, siden jeg var barn, og i forbindelse med heste var jeg selv udsat for en traumatisk oplevelse, som udløste en allergi overfor netop heste. Denne erfaring bruger jeg rigtig meget, når jeg i dag rådgiver og behandler andre mod allergier af enhver art.

Som stor teenager blev jeg af en eller anden grund, den som, på konkurrenceholdet i svømning, kom til at stå for massage af ømme muskler. Denne spire er vokset yderligere, så jeg har taget diverse uddannelser indenfor forskellige massageteknikker, og denne interesse er også baggrunden for af jeg startede klinik i 1998.

Pga min sport tog jeg uddannelsen som idrætslærer fra Odense universitet, og blev siden headhuntet til Horsens Daghøjskole, hvor jeg varetog ledelsen af den nyopstartede Idrætslinie. Jeg underviser i dag stadig på diverse svømmekurser, samt holder foredrag om aktuelle emner indenfor sundhed og helse, samt motion.

1976- 1993 aktiv konkurrencesvømmer i Brædstrup Svømmeklub

2007-? aktiv konkurrencesvømmer i Brædstrup Svømmeklub

1992-2007 aktiv vandpolospiller på Frem's 1. div. damehold

1984 Idrætsskader ved DIF

1985 Idrætsmassage ved Dansk svømmeunion

1984-1986 Student fra Tørring Gymnasium

1986-1987 Arbejdet på gård på Island ca. 3 mdr. Resten af året skovarbejder på Addithus Skovdistrikt

1987-1999 Undervist på Dansk Svømmeunions kurser

1987-1992 Studerende på Odense Universitet

1991 Massageuddannelse ved Kropsterapeut Henrik Vølund

1992 - ? Undervist på DGI's svømmekurser

1993-1998 Leder af Idrætslinien på Horsens daghøjskole

1998 - ? Indehaver og direktør for Klinik Foreverfit

1998 Uddannet FDZ zoneterapeut

2001 Uddannet Gait-behandler ved Grethe Lys

2001 Completed the Infant Massage class, ved Grethe Lys

2003 Uddannet Bach's Blomsterterapeut ved Grethe Lys

2006 Uddannet stresskonsulent ved Ole Larsen

2006 Uddannet Allergibehandler ved Ole Larsen

2007 Påbegyndt kinesiologiuddannelsen ved Lotte Sieg

2009 Efteruddannelse i Allergibehandling ved Ole Larsen

2009 Psykisk afbalancering ved Ole Larsen

2009 Smertebehandling ved Ole Larsen

2010 Smertebehandling og massage ved Eskil Vad

2014 Mentaltræning ved Ole Larsen

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk