Allergibehandling
-bliv fri for allergi med metoden fra TV2 Praxis hos Klinik Foreverfit

"Jeg var ret skeptisk inden, men behandlingen har virket! Jeg er helt fri for min fugleskræk nu. Det er en stor lettelse..."

 

Anni Jacobsen

Behandling for fugle-fobi

"Lone, jeg ved ikke hvad du har lavet. Men kan allerede mærke det har hjulpet. Har ikke sovet så godt i et halv år, plejer at have mega ondt i tænderne, når jeg vågner og være helt vild træt, men intet i dag. Du kan noget magisk ........ " smiley

 

Jacqueline Juhl Sørensen

Behandling for allergi/stress

"Hej Lone

Jeg besøgte dig en dag i nov. da du skulle hjælpe mig med, hvordan jeg nemmere kan møde en mand.
Jeg blev skilt for 2 år siden og har haft det svært , især med min selvtillid og selvværd. Efter jeg har været ved dig, ca. 1 1/2 måned efter dit besøg, er jeg kommet ind i en rigtig stabil periode.
Du gav mig jo det råd om at banke på siden af mit hovede og sige en del positive ting.
Jeg gør det hver dag, og det har givet mig meget bedre humør. Jeg har så meget selvtillid, jeg tror på, at det er derfor, jeg har fået det bedre.

Først og fremmest er jeg så taknemmelig over denne hjælp, nu behøver jeg ikke psykolog mere. Jeg har ikke mine græde stunder.  Det er ikke til at forstå.
Cool Så det er altså en solstråle historie,  jeg er rigtig glad for, at du hjalp mig, håber at min stabile periode i over en måned ( det har jeg ikke prøvet så længe siden jeg blev skilt) varer ved , jeg tror på det.

Ha det godt Lone
 
Hilsen, Mette Ørskov"

Behandling for stress/fobi

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk