Allergibehandling
-bliv fri for allergi med metoden fra TV2 Praxis hos Klinik Foreverfit

Nyhed i klinikken smiley

 

Der er opfundet akupunkturplastre, som kan anvendes i forskellige situationer. Eks. søvnbehandling, smertebehandling, slankebehandlig, stressbehandling, energibehandling, anti-aging og meget andet. Plastrene kan erstatte akupunkturnåle, som jeg ikke anvender i min klinik. Plastrene er med til at støtte og supplere mine behandlinger, så de bliver endnu mere effektive, og i mange tilfælde kan nedsætte antallet af behandlinger.

Behandlingsformen hedder Go Patch.

 

Hvordan virker dette produkt.

Når dette energi plaster sættes på kroppen virker det med det samme og du får mere energi og en bedre forbrænding. Det er kroppens infrarøde stråler der aktiverer plastret, som straks begynder at sende den programmerede frekvens ind i kroppen. Det betyder at intet fysisk materiale kommer ind i kroppen, men der sendes en energifrekvens gennem kroppens meredianer som får kroppen til at gøre det, det enkelte plaster er programmeret til.

 

Hvad indeholder disse plastre og hvordan virker de.

Indholdet er helt ufarligt. Det består af aminosyre, luft og vand og er lukket inde i et forseglet plaster. Hemmeligheden bag dette produkt er måden, det er fremstillet på. Her er tale om NANO teknologi. Hvis I kan forstille jer en radioamatør antenne, så skal den have en helt bestemt længde for at sende og modtage i et speciel frekvensområde. På nøjagtig samme måde er indholdet i dette plaster sammensat på, og derfor sender de forskellige plastre forskellige frekvenser ind i kroppen og beder kroppen gøre forskellige ting.

Plasteret erstatter ikke dine besøg hos din læge eller behandler, men kan bruges, hvis du lider af nåleskræk (i forbindelse med akupunktur), hvis du er bortrejst i flere uger, hvis du her og nu skal yde noget særligt (motionsløb, sportskonkurrence, eksamensræs mv.), eller har vedvarende smerter.

Plastrene har klinisk vist sig at stimulere akupunkturpunkter, hvilket i den sidste ende forbedrer energistrømmene i kroppen. Der behøves ingen medicin, stimulanser eller nåle. Plastrene kan købes her i klinikken til eget forbrug, men du har også mulighed for at købe dem hjem til indkøbspriser.

I så fald kontakt mig på 42 77 00 00 eller send besked via denne hjemmeside smiley 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk