Allergibehandling
-bliv fri for allergi med metoden fra TV2 Praxis hos Klinik Foreverfit

Stress-behandling

 

Stresskonsulenten kan også give en personlig stressbehandling. Book en tid i dag på 42 77 00 00 

Er du ved at gå ned med stress? Er du gået i stå? Føler du dig magtesløs? Har du en konflikt? Er du bange for en eksamen? Er du bange for at holde en tale? Skal du yde en toppræstation? Har du ondt i bevægeapparatet? Har du en fobi? ---------

 

Stressbehandling anvendes i tilfælde, hvor man har smerter/stress et eller andet sted i kroppen eller en allergi/fobi

Ofte skyldes smerter blot at eks. stol og bord ikke er indstillet rigtigt; at man bruger kroppen forkert pga. dårlige vaner, eller at der er en Candida-infektion, der udover smerter kan give indre uro, træthed, allergier og stress.

 

 

Gå ture langs stranden eller i naturen mens du laver neden- stående øvelser.

 

Har du stress? Læg dig på ryggen og slap af. Træk vejret dybt og langsomt med en lille pause mellem ind- og udånding. Læg højre hånd på maven lige under navlen. Det er vigtigt, at du trækker vejret helt ned i maven. Mærk hvordan underlivet nu bevæger sig op og ned. Når musklerne i underlivet slapper af forsvinder din stress. Når du er afslappet, lægges venstre hånd på panden og du føler nu en dyb indre ro.

Bliv mindfull! Øvelsen bliver bedre, når du ligger ude i naturen og ser op på skyerne. Se på himmel- rummet og lad skyerne bevæge sig hen over det, uden at du tænker på noget specielt. Hvis en tanke kommer, så lad den forsvinde uden at tænke videre. Det er sådan meditation virker. Når du senere møder en stressfaktor i din arbejdsprocces, så tænk på skyerne og lad stressfaktoren glide ud af dine tanker.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk