Allergibehandling
-bliv fri for allergi med metoden fra TV2 Praxis hos Klinik Foreverfit

Stresshåndtering

 

Stress er en ubalance mellem belastninger og ressourcer. Stresshåndtering handler om at erkende sine stress-symptomer og gøre noget ved dem i tide. Det sker ved en stress- og helsetest, der viser symptomer som smertetegn, fysiske tegn samt psykiske og adfærdsmæssige tegn. Med dette analyseredskab kan stress hos den enkelte afdækkes. På samme måde kan stressniveauet i hel virksomhed beskrives ved at sammentælles alle medarbejderes stresstegn. I en hvirksomhed kan der være mange med hovedpine i en anden får mange medarbejdere måske søvnproblemer.

Det er stresskonsulentens opgave at foretage denne analyse og derefter give den enkelte eller en hel arbejdsplads værktøjer til at håndtere stress.

Et foredrag med en stresskonsulent er en god indledning til at forstå hvordan stress kan håndteres på mange måder afhængig af symptomerne.

Hvis du eller din virksomhed har stress er du altid velkommen til at sende en forespørgsel på nedenstående mail.

 

De fleste mennesker oplever belastende stress i perioder. Talrige undersøgelser dokumenterer, at der er behov for større kendskab til stresshåndtering.

"Hver femte dansker lever med smerte" - Berl. T. 25/103

"7% har øget sygefravær grundet stress" - -ErhvervsBL. 13/2 03

Stress- og helsetesten viser et gennemsnit på 13 stresstegn. Ofte er det plager, som folk tror de skal leve med lige fra hovepine til søvnløshed. Når der gives individuel instruktion i stresshåndtering, viser det sig, at 7 tegn forsvinder i løbet af 3 måneder.

Kontaktformular

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk